Що таке "подорож" та з чим її "їсти"

Автор  Тетяна Христюк Середа, 29 березня 2017 16:18

Найкраще зі всього,на що ви тратите гроші - це подорожі.

За своє недовге життя я не можу похвалитися відвідинами заморських країн чи інших континентів Землі. Але будь-яка незначна подорож,навіть, у найближче місто, приносить масу задоволення і вражень. Це той "тягар", який ніколи не доведеться нести на плечах. Він навпаки розширить ваш горизонт, світобачення, небо над головою, а у деяких випадках ще й виведе вас із зони комфорту. При першій же можливості беріть рюкзак на плечі та вирушайте подорожувати, не задумуючись про кілометри, погоду та фінанси.

Головне - не 5-ти зіркові готелі, гарячі країни та чистий пісок під ногами( як уявляють подорож чимало мандрівників), а незвідані стежини, кам'янисті гори, необжиті місцевості, вузенькі вулички, незнайома мова та традиції, історичні та архітектурні пам'ятки, до яких не торкалася рука не лише мандрівників, але й дослідників.

Не шукайте легких та звичних шляхів, бо вся краса природи та навколишнього світу часто відкривається через непростий та не дуже комфортний шлях. Вам вирішувати куди податися цими вихідними, але обравши подорож, ви ніколи не помилитесь!

І нехай зараз не вистачає фінансів, щоб відвідати острів Пасхи, Таїті, Ванкувер чи Акапулько, поруч з вами, у рідній країні, є неймовірної краси місцини: старовинні замки, могутні гори, цілющі джерела, заворожуючі печери, таємничі озера та бурхливі річки. Щоб їх побачити, не потрібно бути мільйонером, а мати з собою лише бажання, час та приємну компанію! А потім ще довго розповідати друзям про нелегке сходження на Говерлу чи Ай-Петрі, хвойні ліси Кременеччини, де дихати хочеться на повні легені, загадковість храмів та замків Західної України, масштаби Бакоти чи сім'ї дельфінів, які вийшли на прогулянку Чорним морем.

Це все залишиться в пам'яті та серці незгасаючими почуттями гордості за свою країну та численними світлинами у фотоальбомі, які гортаючи знову і знову повертатимуть вас у ту місцину, яка подарувала неповторні емоції і стала ще одною сходинкою пізнання цього світу. А там, гляди, і до Гренландії доберетесь чи Африки, але це вже зовсім інша історія.

P.S. Окреме та велике спасибі батькам, які люблять подорожувати самі та заохочують мене!

А ще всім тим, хто дочитав до кінця і зумів щось корисне для себе виокремити.

Подорожі бувають різні, але найцікавіша з них - життя. Не марнуйте час та не шкодуйте фінансів, адже в результаті ви зірвете куш, виграєте джек-пот...та називайте як хочете! У мінусі точно не залишитесь!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.