«Принципова позиція поліції – йти до кінця», – Сергій Зюбаненко про злочин на території агрофірми у Настасові

Опубліковано в Актуально 11.04.2024
У січні цього року в селі Настасів на узбіччі дороги виявили тіло 50-річного чоловіка у робочому одязі місцевого комбікормового заводу.
 
Як вдалося з’ясувати згодом, він помер не в тому місці, де знайшли його тіло. У такий спосіб керівництво агрофірми, схоже, хотіло уникнути відповідальності за те, що чоловік не був офіційно працевлаштованим.
 
Про деталі справи сьогодні під час брифінгу розповів очільник обласної поліції Сергій Зюбаненко.
 
– Ця справа «народилася» тільки з принципової позиції працівників поліції. Могли банально, як це буває, якщо немає ознак насильницької смерті, дати довідку, людину поховали і нема проблем. Але нам було цікаво, чому ця людина саме там опинилася. Ми знайшли сліди того, що дійсно чоловік помер в іншому місці. Ця справа принципова, бо має моральні критерії. Не можна так робити. І ми почали розслідування, –зазначив Сергій Зюбаненко.
 
Днями у цій справі оголосять підзори. Скільки осіб понесуть відповідальність – в поліції розкажуть згодом.
 
– Я вважаю, що у наш час це показово! Маємо поважати наших громадян, бо ми бачили, як з них знущаються ті варвари, які прийшли на нашу землю вбивати. Вести себе так в Тернополі – це неправильно. Тому принципова позиція поліції – йти до кінця. Ми доведемо справу до суду, а не просто проведемо профілактичні бесіди,  наголосив Зюбаненко.   

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
В Одесу на вихідні: де варто побувати і що подивитися
Одеса входить до найпопулярніших туристичних міст України, оскільки в ній розташована величезна кількість архітектурних та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.