Фонд тернопільського нардепа Богданця облаштував сучасні укриття у двох школах Запоріжжя (відео)

Опубліковано в Соціум 08.03.2024

Ще дві українські школи отримали сучасні укриття для того, аби безпечно  навчатися навіть під час повітряних тривог.

Цього разу благодійний фонд народного депутата з Тернополя Андрія Богданця та міжнародний донор Freedom Holding Corp облаштували комфортні сховища у запорізьких школах № 101 та № 110.

– Запоріжжя регулярно потерпає від ворожих обстрілів, а тому ми маємо належним чином подбати про безпеку дітей. Я дуже задоволений результатом роботи. Тепер школярі зможуть перечекати небезпеку у комфорті, а не в сирих та брудних підвалах,  зазначив Андрій Богданець.   

Нові укриття дозволять частково запустити офлайн навчання у школах, каже народний депутат Сергій Штепа.

– Наразі навчальний процес у Запоріжжі відбувається в онлайн режимі, але планується, що з 1 вересня він відбуватиметься вже у змішаній формі. Саме тому дуже важливо, що школи № 101 та № 110 тепер мають безпечні укриття, – наголосив Сергій Штепа.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.