Фонд Андрія Богданця відремонтував шкільне укриття у ще одному місті, яке потерпає від прильотів

Опубліковано в Соціум 05.03.2024
Ще одне безпечне укриття з’явилося завдяки благодійному фонду нардепа з Тернополя Андрія Богданця та міжнародного партнера Freedom Holding Corp.
 
Цього разу відремонтували сховище в одній із шкіл Чернігова.
 
– Чернігів спочатку не входив до списку міст, де ми планували облаштувати шкільні укриття проєкту Freedom Space. Але в кінці літа минулого року я побачив жахливі кадри прильоту російської ракети в театр. І зрозумів, що ми маємо допомогти місту, що стало північним форпостом і тижнями зупиняло окупантів на шляху до Києва. Адже Чернігів знаходиться біля кордону з росією та білоруссю, і ризик обстрілів там завжди великий,  зазначив Андрій Богданець.  
 
Колега Андрія Богданця Сергій Гривко допоміг вибрати школу – і ось укриття готове. Воно комфортне й сучасне, стане у пригоді школярам навіть після нашої перемоги, коли ховатися від тривог буде не потрібно.
 
– Дякую нашому міжнародному партнеру Freedom Holding Corp, який фінансує таки потрібний українським дітям проект, – підсумував Богданець.  
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.