Впродовж двох місяців у Тернополі буде перекрита дорога

Опубліковано в Новини 20.06.2017

Щонайменше впродовж двох місяців рух транспорту на вулиці Миру здійснюватиметься однією смугою. 

Все через ліквідацію наслідків обвалу та проведення капітального ремонту підпірної стіни. У зв'язку з цим, для приватного транспорту буде тимчасово перекритий рух від вулиці Миру до вулиці Карпенка. Увесь громадський транспорт курсуватиме без змін. Частково зміниться лише рух маршрутки №31, яка курсуватиме по вулиці Дружби, вулиці Миру до вулиці Максима Кривоноса та далі без змін.

- За сприятливих погодних умов ремонт стінки плануємо завершити впродовж двох місяців. Там плануємо виконувати монолітні ремонтні роботи, а дорогу частково перекриваємо у зв’язку з тим, що на об'єкті працюватиме великоваговий транспорт, - розповідає головний інженер управління ЖКГ Микола Лесів.

Нагадаємо, цими вихідними, у суботу 17 червня, підпірна стіна, яка перебувала в аварійному стані, обвалилась на проїжджу частину. На щастя, тоді ніхто не постраждав. До того, частина стіни вже валилась.

 

 

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.06.2024 soroka
Волонтер «Української команди» Андрій Надкевич – серед номінантів регіонального відбору на здобуття «Ордену Святого Пантелеймона»
У Тернопільському національному медичному університеті імені І.Горбачевського 12 червня відзначили медиків області, які перемогли у…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.