На дорогах Тернопільщини в напрямку Карпат наносять розмітку

Опубліковано в Новини 20.06.2017

Водіїв просять бути уважними.

Туристи, які вирушають зі Сходу на відпочинок до Карпат, їдуть через Тернопільську область. Аби дорога до знаного українського курорту була комфортною і безпечною, шляховики приступили до оновлення горизонтальної розмітки на трасі Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль, повідомила прес-служба САД у Тернопільській області.  Так, станом на вчора горизонтальна розмітка відновлена від населеного пункту Дружба до Дарахівського перехрестя.

Загалом, з початку 2017 року відновлена горизонтальна розмітка на всій протяжності дороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знамʼянка,  дороги М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече (ділянка Велика Березовиця – Чортків). На трасі М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече ділянка Тернопіль - Кременець, з метою економії державних коштів, нанесення розмітки розпочнуть відразу після закінчення поточного ремонту.

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області звертається до всіх користувачів доріг з проханням бути обачними і обережними та зважати на тимчасові знаки обмеження швидкості в місцях проведення дорожніх робіт.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.06.2024 soroka
Волонтер «Української команди» Андрій Надкевич – серед номінантів регіонального відбору на здобуття «Ордену Святого Пантелеймона»
У Тернопільському національному медичному університеті імені І.Горбачевського 12 червня відзначили медиків області, які перемогли у…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.