За що судитимуть 33-річного мешканця Тернопільщини?

Опубліковано в Новини 01.01.2023

Слідчі Головного управління Національної поліції Тернопільщини скерували до суду матеріали кримінального провадження розпочатого за фактом незаконного збуту психотропиних речовин. Обвинувачений – 33-річний житель Збаража.

У ході досудового розслідування слідчі зібрали достатньо доказів, які вказують на причетність зловмисника до вчинення злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 (незаконне зберігання та збут психотропних речовин) Кримінального кодексу. Зокрема, встановлено, що зловмисник лише одного дня здійснив близько десяти закладок психотропного препарату, а під час затримання у нього вилучили 40 поліетиленових пакетиків із речовиною, яка відноситься до особливо небезпечних психотропів. Вага вилученого – майже 12 грамів.

Санкція інкримінованої збаражчанину статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.