Оперативники Тернополя затримали кишенькового злодія

Опубліковано в Новини 02.01.2023

В обласному центрі правоохоронці затримали жителя Хмельниччини. Чоловік обікрав тернополянку. Про злочин потерпіла повідомила на лінію “102″.

Злочин трапився 29 грудня у маршрутному таксі. Невідомий заліз в сумку пасажирки, витягнув звідти гаманець із грошима та втік. Сума збитків – понад 2 тисячі гривень.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники карного розшуку встановили, що до крадіжки причетний раніше судимий за аналогічні правопорушення житель Хмельницького, 1959 року народження.

Його затримали згідно зі статтею 208 КПК та оголосили підозру відповідно до частини 4 статті 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі від 5 до 8 років. Перевіряють дану особу і на причетність до аналогічних злочинів. Триває слідство.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.