У Тернополі ще є такі, хто досі без опалення

Опубліковано в Новини 13.10.2016

Запуск 39 котелень, 45 центральних теплових пунктів і 80 ІТП відбувся успішно, повідомляють в управлінні ЖКГ. Однак досі без тепла залишаються тернополяни, які проживають за адресою вулиця Чалдаєва, 8.

Поки опалюються школи, дитсадки, лікарні та будинки житлового фонду - на Чалдаєва, 8 тривають аварійно-відновлювальні роботи. Зранку там сталася аварія на вводі до будинку. Проте, до кінця цього дня всі необхідні роботи мають завершити і розпочати подачу тепла.

А якщо в вашому будинку виникнуть подібні аварії чи батареї залишатимуться холодними, повинні про це повідомляти, інформують в управлінні ЖКГ:

"Нагадуємо, що якщо у вашій оселі відсутнє тепло, то необхідно звернутися до підприємства, яке здійснює обслуговування вашого будинку та прибудинкової території. У випадку заповітрення труб у будинках чи при відсутності роботи приладів обігріву в оселі, мешканці можуть телефонувати впродовж дня до обслуговуючого підприємства (контакти підприємства можете відшукати тут), а у нічний час – до аварійних служб, що обслуговують будинок (перелік служб). Якщо холодно у школі чи в дитсадку , свої претензії потрібно адресувати безпосередньо до адміністрації закладу, адже у кожному з них встановлені ІТП, які дозволяяють автономно регулювати температуру повітря. Мешканці ОСББ, які користуються централізованим теплопостачанням, у разі відсутності тепла усі обставини можуть з’ясувати у голови свого об’єднання".

Прокоментувати:

СОЦІУМ

25.06.2024 soroka
Об’єднані заради допомоги: «Контінентал» провів масштабну толоку у рамках корпоративного волонтерства на Тернопільщині
Уже п’ятий рік поспіль «Контінентал Фармерз Груп» проводить заходи з корпоративного волонтерства — масштабні толоки,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.