Об’єднані заради допомоги: «Контінентал» провів масштабну толоку у рамках корпоративного волонтерства на Тернопільщині

Опубліковано в Економіка 25.06.2024

Уже п’ятий рік поспіль «Контінентал Фармерз Груп» проводить заходи з корпоративного волонтерства — масштабні толоки, під час яких працівники Компанії спільно з мешканцями місцевих громад наводять благоустрій на території сіл, де «Контінентал» обробляє землі. Цьогоріч така волонтерська акція відбулася 21 червня у Залозецькій селищній територіальній громаді Тернопільської області — селах Мильне та Ренів. Сотня працівників Компанії прибула в ці населені пункти та активно долучилася до впорядкування територій і відновлення важливих інфраструктурних об’єктів громади.

Спільними зусиллями під час толоки волонтери змонтували паркан, оновили спортивний інвентар на території школи та майданчик біля дитсадка, облагородили територію поблизу моста й виконали чимало іншої роботи, яка зазвичай потребує дбайливих людських рук.

Серед тих, хто приїхав допомагати громаді, були як офісні співробітники «Контінентал», так і представники виробничих підрозділів Компанії — загалом понад сто осіб різних професій. Працівники зізнаються, що брати участь у корпоративному волонтерстві вже стало для них доброю щорічною традицією. Це гарна нагода урізноманітнити свій робочий день поза межами звичного місця, провести час на свіжому повітрі й з користю для інших, а ще — дізнатися, як живуть громади, що довірили свої землі в обробіток «Контінентал», і поспілкуватися з пайовиками Компанії у невимушеній атмосфері.

«Починаючи з 2019 року такі заходи — невід’ємна частина корпоративної соціальної відповідальності нашої Компанії, — звернувся до присутніх на толоці Георг фон Нолкен, Генеральний директор “Контінентал Фармерз Груп”. — Я радий, що навіть у такий складний для країни час ми можемо об’єднувати свої зусилля і безпосередньо, власною працею сприяти своїм основним партнерам — нашим пайовикам і їхнім громадам. Так ми прагнемо бути ближчими, зміцнювати взаємну довіру, підтримувати зв’язок і розвивати наші села. Показати, що ми завжди поруч, завжди готові прийти на допомогу».

Координували в роботі помічників із «Контінентал» безпосередньо мешканці Мильного та Ренова на чолі зі своїми старостами й головою громади. Місцеві активісти зізнаються: провести такий великий обсяг робіт протягом лише одного дня власними силами селян ніколи б не вдалося. Але коли є велика кількість вправних рук, ентузіазм до роботи і гарний настрій ще десятків волонтерів — інтенсивними темпами можна втілити в життя одразу кілька важливих ініціатив, які ще довго будуть нагадувати тутешнім жителям про доброзичливих гостей із «Контінентал Фармерз Груп».

Голова Залозецької громади Андрій Нога так відгукнувся про волонтерську акцію аграріїв: «Я впевнений, що сьогоднішня робота — це приклад єдності, величезного бажання та працелюбності українського народу. Разом ми — велика сила, яка впевнено крокує до Перемоги. Слава Україні та її захисникам й кожному, хто працює на славу своєї рідної землі!».

До слова, це перший, але не останній в поточному році захід «Контінентал» у рамках корпоративного волонтерства. Напередодні Компанія оголосила конкурс малих грантів на втілення проєктів з благоустрою на території всіх громад, де вона здійснює свою виробничу діяльність. Тож найближчим часом волонтери з «Контінентал Фармерз Груп» планують завітати зі своїми благодійними продуктивними толоками й у інші ініціативні села.

 

Прокоментувати:

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.