Тернопіль "збагатиться" першим цілодобовим туристичним центром

Опубліковано в Новини 26.09.2016

Вже завтра в 11 годині ранку відбудеться офіційне відкриття першого «Туристично-інформаційного центру міста», який розташовуватиметься за адресою вулиця Грушевського, 2 та працюватиме цілодобово, повідомляють в Тернопільській міській раді.

Окрім надання уточнювальної та додаткової інформації про різноманітні заходи, події та місця Тернополя, на базі центру функціонуватиме магазин сувенірів та соціальне кафе. В ТМР запевняють, весь дохід спрямовуватиметься та вкладатиметься на розвиток туризму в місті. 

До слова, нестандартною родзинкою новоспеченого центру, яка потішить майбутніх туристів, стане мальована карта «98 причин відвідати Тернопіль», в якій детально розписано що варто відвідати, які страви скуштувати, де сфотографуватись і що зробити. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

25.06.2024 soroka
Об’єднані заради допомоги: «Контінентал» провів масштабну толоку у рамках корпоративного волонтерства на Тернопільщині
Уже п’ятий рік поспіль «Контінентал Фармерз Груп» проводить заходи з корпоративного волонтерства — масштабні толоки,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.