Де на Тернопільщині сьогодні ремонтують дороги

Опубліковано в Новини 26.09.2016

Ліквідація ямковості по області продовжується практично кожен день.

Шляховики Тернопільщини за минулий тиждень ліквідували  11643 м2  ямковості та різного роду деформацій дорожнього покриття, повідомила прес-служба САД у Тернопільській області. За допомогою гарячого асфальтобетону відремонтовано 9113 м2, струменевим методом – 2530 м2. Щоденно на дорогах загального користування працювали бригади  підрядних організацій Дп «Тернопільський облавтодор», ТзОВ «ДорМакс» та «ТехноБудЦентр».

Перелік доріг на яких працювали шляховики минулого тижня:  Галич-Сатанів, Борщів-Заліщики, Тернопіль-Ланівці, Зборів-Вертелка, Тернопіль-Хоростків через Козівку (с.Ілавче), Щаснівка-Медин,  Шумськ-Білокриниця, Катеринівка-Борсуки, Підгайці-Голгоча, Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, Жовнівка-Коржова, Теребовля-Білобожниця-Вербівці, Ігровиця-Дубівці-Смиківці, Зборів-Поморяни, Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, Іква-Кальне, Зелена-Бариш, Кременець-Борсуки (с.Борщівка), Кременець-Дунаїв-Жолоби, Броди-Тернопіль.

Сьогодні, 26 вересня, шляховики продовжують ліквідовувати ямковість на дорогах загального користування державного та місцевого значення. Роботи тривають на автошляхах: Зборів-Поморяни, Березовиця-Острів, Галич-Сатанів, Жовнівка-Коржова, Кальне-Іква, Борщів-Заліщики, Зелена-Бариш, Тернопіль-Ланівці, Зборів-Вертелка, Катеринівка-Борсуки, Щаснівка-Медин, Тернопіль-Хоростків через Козівку (с.Ілавче), Могильниця-Ласківці, Шумськ-Білокриниця, Підгайці-Голгоча.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.06.2024 soroka
Перший пішов: деталі обміну засудженого єпископа УПЦ (МП). Хто наступний?
В українському суспільстві активно обговорюють питання передачі Росії засудженого в Україні митрополита Тульчинського і Брацлавського…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.