Шлях до успіху та впевненості у собі: рецензія на книгу «Сила волі. Шлях до влади над собою»

Автор  Дмитро Звір Середа, 01 липня 2020 16:12

Сила волі – це здатність контролювати свою увагу, емоції, бажання.

Вона впливає на всі аспекти людського життя: здоров'я, матеріальне становище, стосунки, кар’єру тощо. Чому важлива сила волі? Дати відповідь на це запитання вам допоможе книга Келлі Макґоніґала.

Над виданням працювали викладачі з найкращих університетів світу, було взято найновіші, найпотрібніші та найдієвіше методи «покращення м’яза – сили волі».

Автор – Келлі Макґоніґал – викладач психології Стенфордського університету, експерт в галузі вивчення взаємозв'язку між психічним та фізичним станами людини, першовідкривач викладання курсу сили волі.

У книжці багато розділів. Оскільки це наукова література, автор наполягає на тому, що потрібно читати не більше 1-го розділу в тиждень, адже потрібен час для того, аби обдумати й реалізувати у життя методику, яку пропонує книга.

Чим більше ми опрацьовуємо матеріал, тим більший ефект. Можливо пройти за три дні усе, але чи буде результат?  Рекомендується один етап, бо кожна одиниця – це новий метод для прокачки або формування сили волі. В кожній одиниці  розповідається про ідею, метод, кілька наочних прикладів, а наприкінці ми проводимо експерименти над собою, більш взаємодіємо із «я» та знаходимо найбільш потрібні методики.

Перед тим, як почати читати, рекомендується взяти проблему, яка непокоїть вас: здоров’я, стосунки. Над цим хвилюванням потрібно працювати за допомогою принципів книжки.

Усі ідеї – дієві, вони базуються на знаннях в психології і нейробіології, експерименти дуже цікаві і проводяться авторитетними вченими.

Ефект настав вже після першого розділу й він зростає.

– Осмислив проблему зайвої ваги і походу в спортивний зал. Щоб ви зрозуміли: тренуюся дев’ять місяців, скинув 9 кілограм. Ця книга особлива. Оцінка 9 з 10. Вона заслужено стала бестселером, каже читач Роман.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.03.2024 soroka
Володимир Кличко зустрівся із посадовцями Держдепартаменту США щодо термінової допомоги Україні, - Віталій Кличко
Всесвітньо відомий боксер Володимир Кличко відвідав США, де зустрівся із впливовими політиками та говорив про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.