Ігор Побер: «Треба зняти недоторканість з усіх депутатів та не робити з цього політичне шоу»

Опубліковано в Політика Автор  31.05.2018
Питання зняття недоторканості з народних депутатів в українському політикумі згуртувало навколо себе як прихильників, так і опонентів.
Народний депутат від фракції БПП Ігор Побер вважає, що варто зняти недоторканість та нарешті покласти край усім спекуляціям. Про це він заявив у прямому ефірі «112» каналу.
– З поданнями про зняття недоторканості я поки не ознайомився, але обов’язково буду голосувати «за». Я вже безліч разів наголошував, що давно потрібно поставити край усім спекуляціям і не робити з цього політичне шоу. Багато політиків наголошують, що має бути імпічмент президента і зняття недоторканості із суддів. Треба починати спершу із себе і покінчити з цим раз і назавжди. Потім давайте рухатись до прийняття Вищого антикорупційного суду, аби всі подання мали логічне завершення у вигляді вироків. Люди хочуть, аби винні за все відповідали, бо багато справ зараз «ламаються» ще на досудових розслідуваннях, – пояснює Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.