Василь Деревляний лобіює хмельничан для обслуговування тернопільських доріг?

Опубліковано в Політика Автор  30.05.2018

«Вічний» керівник обласної «Батьківщини» Василь Тимофійович Деревляний багатий на таланти. Один з них – вміння винюхувати вигоду.

 27 листопада 2014 року стало «чорним днем» для політика. Саме тоді завершився його депутатський термін у Верховній Раді. Вірний соратник Тимошенко втратив важелі політичного впливу, якими вправно користувався 3 каденції підряд. Батьківщинівець залишився і без привабливої депутатської зарплати.

Через рік Деревляний проліз у Тернопільську обласну раду з надією знайти нові джерела заробітку. У пошуках користі, Василь Тимофійович «примазувався» ледь не до всього, що робилося у Тернопільській області.

У 2017 році Деревляному посміхнулася Фортуна. Управління капітального будівництва Тернопільської ОДА проводило тендер на капітальний ремонт вулиці Осипова в Підволочиську. Василь Тимофійович зміг пропхати ПАТ «Хмельницьке шляхо-будівельне управління №56» на підряд.

Хмельницьке ШБУ №56 тендер виграло, попри те, що його цінова пропозиція була найвищою: 2 358 374,60 грн. Василь Деревляний тріумфував.

Відчувши себе знову могутнім і впливовим, бувалий політик почав «пропихати»  Хмельницьке шляхо-будівельне управління №56 на ремонт доріг Тернопільської області. Втім, фірмі не вдалося скласти конкуренцію дорожнім господарствам, як от «Тернопільський облавтодор», «Техно-Буд-Центр», «Глобал Білд Інжиніринг».

Такий розклад розгнівав Деревляного і він почав системно «мочити» тернопільських дорожників. Звісно, вони так не попіклуються про мережу автодоріг Тернопільщини, як Василь Тимофійович. І про його кишеню теж.

До слова, після ремонту вулиці Осипова в Підволочиську поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 статті 191 Кримінального кодексу України. Правоохоронці виявили, що Хмельницьке ШБУ №56 внесло у акти виконаних робіт завідомо неправдиву інформацію. Фірма присвоїла собі 1,5 млн з бюджету за роботи, які не виконала.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.