Команда Європейської солідарності в Тернополі формує набори з продуктами харчування для соціально-незахищених осіб (фото)

Опубліковано в Політика Автор  soroka 30.04.2020

Команда Європейської Солідарності не залишається осторонь викликів та проблем, з якими сьогодні стикаються малозабезпечені категорії громадян, літні люди. Впродовж цього місяця коробки з продуктами харчування доставляли в домівки тих, хто цієї допомоги потребує, й продовжуємо цю справу надалі.

"Фонд Порошенка розпочав цю ініціативу щодо підтримки людей продуктами першої необхідності й ми зрозуміли якою великою є потреба у цій допомозі. Тому тепер ми з колегами з Європейської Солідарності, з нашими прихильниками накопичили певний продуктовий фонд, ті продукти розфасували в пакети й підготували більше сотні продуктових наборів. За вихідні ми їх розвеземо", - пояснює голова Тернопільської міської організації партії ЄС Віктор Шумада.

"Незалежно від партійної приналежності та ідеології, якої ми дотримуємося, найважливіше для нас це робити добро", - додає голова фракції Європейської Солідарності у Тернопільській обласній раді Степан Барна.

За його словами, не потрібно чекати поки щось зробить влада. Сьогодні є потреби та виклики і їх потрібно вирішувати. І якщо кожен долучиться до цього процесу в міру своєї можливості, то все буде добре.

#солідарність_доброта_обєднує 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.