Михайло Головко: «Влада “зелених” хоче перетворити Україну на новітній концтабір з сучасними технологіями»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 28.04.2020
Україна скоро перетвориться на концтабір, у якому громадян «заганятимуть» і позбавлятимуть законних прав та свобод.

На цьому наголосив народний депутат України VІІ та VІІІ скликань Михайло Головко в ефірі телеканалу «Прямий».

Свободівець поділився своїми думками з приводу безвідповідальності українських політиків, а також впливу карантину на економіку країни.

Політик зазначив, що багато українських ЗМІ подають лише один бік карантину, не висвітлюючи досвід інших держав, зокрема США та Швеції.

– Так, у світі є серйозне протистояння COVID-19, але ситуацію в Україні «накручують», щоб запроваджувати жорсткі карантинні заходи. У США та Швеції люди розуміють, що карантин вбиває економіку, знищує робочі місця і перетворює населення на жебраків, – підкреслив Михайло Головко. – Дуже цинічно виглядає з боку влади, коли вона не помічає онкологічних хворих, а також хворих на серцево-судинні захворювання. У нас не проводять розтини тіл померлих від коронавірусу, адже  патологоанатоми відмовляються через страх заразитися. Навіть якщо є підозра, хоча й не факт, що людина померла саме від COVID-19, а не від інших супутніх захворювань.

Також Михайло Головко нагадав про поданий ним судовий позов проти незаконний дій Кабміну.

– Влада сьогодні залякує людей штрафами, які не мають жодної юридичної сили. Немає закону, який забороняв би ходити без захисної маски. Ми живемо за Конституцією як правова держава, але бачимо, що сьогоднішня влада «зелених» хоче позбавити нас усіх цих прав, «загнати» і перетворити Україну на новітній концтабір з сучасними технологіями. Забороняють акції протесту, але водночас самі тишком-нишком продають Україну та її землю. Якщо ми не зупинимо карантин у найближчі два тижні, то країна «ляже», –  резюмував Михайло Головко.

Він підкреслив, що до Великодня українці ще терпіли відсутність роботи й грошей. Не маючи заощаджень, 50% сімей і так жили від заплати до зарплати.

– Ми реально бідна країна, в якій сьогодні немає роботи. Чому не можуть працювати маленькі магазини у той час, коли працюють великі супермаркети, такі як «Сільпо» й «АТБ»?! Влада закрила всіх у домівках, а в такому випадку ми не виробимо загальний національний імунітет, про який говорять відомі авторитетні лікарі. У нас неправильний карантин і такі дії влади можуть призвести до дефолту, масового безробіття і в подальшому – до голодних бунтів, – наголосив Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.