Ігор Побер у прямому ефірі поставив на місце політичного експерта, яка назвала українських військових «ніким»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 27.04.2020
Народний депутат VII та VIII скликань Ігор Побер у прямому ефірі каналу «НАШ» обурився висловлюваннями Олени Маркосян – політичного експерта з явно проросійськими поглядами.

Жінка дозволила собі заявити, що українські військові «сидять на шиї в людей».

– Их никто туда не звал. Они сидят на нашей шее, за наши деньги. Каждая семья, каждый человек платит. Кто они такие, чтобы что-то решать,  сказала Маркосян.  

Ці слова обурили Ігоря Побера, а тому у прямому ефірі виникла словесна перепалка.

– Вони зараз сидять на передовій, щоб ми тут з вами могли спокійно дискутувати. Як це вони хто? Ці хлопці – наші герої, які борються за незалежність України. Якби не вони, то російські бойовики вже давно були б повсюди – і в Києві, і в Львові. Українські військові не дозволять сідати за стіл переговорів з представниками так званих «ЛНР» та «ДНР», бо з терористами ніхто не розмовляє! Українці виходитимуть на мітинги, як це було перед зустріччю лідерів «нормандської четвірки» в Парижі. Ці протести можуть завершитися для влади плачевно, – зазначив Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.