Ігор Побер: «На роботу НАБУ вилинуло скасування статті про незаконне збагачення»

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 17.03.2019
У Національному антикорупційному бюро України розпочали службове розслідування  через  можливі корупційні дії детективів. Про це публічно заявив очільник НАБУ Артем Ситник.
 
Свою думку щодо цього висловив і народний депутат від фракції БПП Ігор Побер.
 
– Я коли слухав заяву Ситника, то перше, що спало на думку, це те, що він говорив якимось невпевненим голосом. Таке враження, що він тиждень не їв. Нехай він мене вибачить, але в його словах я не почув чіткості та впевненості. Мабуть, це трохи позначається і на діяльності Національного антикорупційного бюро України. Ці протистояння, які тривають в антикорупційних органах вже понад два роки, далеко не прикрашають їх. Звичайно, причина в тому, що наразі поки повністю не запрацював антикорупційний суд та аудит НАБУ, – пояснив Ігор Побер.
 
За словами нардепа, перед виборами всі чомусь хочуть звинуватити чинного президента та владу у всіх «проколах».
 
– На роботу НАБУ вилинуло також те, що скасували статтю про незаконне збагачення. Через це буде багато спекуляцій. Я вже не говорю про кримінальну відповідальність, але адміністративна має бути точно. На жаль, ніякої політичної відповідальності в нас наразі немає, – додав Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

21.05.2024 soroka
Щомісяця Сергій Надал за власні кошти допомагає ЗСУ: передав ще 5 FPV-дрони для 24-ї окремої механізованої бригади
Міський голова Сергій Надал передав ще п’ять FPV-дронів бійцям 24-ї окремої механізованої бригади. Дрони закуплені…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.