Щомісяця Сергій Надал за власні кошти допомагає ЗСУ: передав ще 5 FPV-дрони для 24-ї окремої механізованої бригади

Опубліковано в Соціум 21.05.2024

Міський голова Сергій Надал передав ще п’ять FPV-дронів бійцям 24-ї окремої механізованої бригади. Дрони закуплені за особисті кошти мера та депутатів міської ради. Місяць тому Надал з власних заощаджень придбав і передав захисникам генератор і старлінк

Про це повідомляє пресслужба міської ради Тернополя.

Як йдеться у повідомленні, «бойові пташки» вже працюють по ворогу на фронті.

«Цими днями для потреб бійців 24-ї окремої механізованої бригади, які зараз на фронті захищають українську державність, передали п’ять квадрокоптерів FPV. «Бойові пташки» власним коштом придбали міський голова Сергій Надал спільно з депутатами Тернопільської міської ради. Вони вже допомагають нашим воїнам знищувати ворога», - повідомляє прес-служба міської ради.

Нагадаємо

Минулого тижня Сергій Надал передав на передову від Тернопільської громади для наших Героїв-захисників 14 квадрокоптерів. Зокрема, наші Герої отримали 11 квадрокоптерів DJI Mavic 3 та три квадрокоптери DJI Mavic Termal.

Також перед Великоднем міський голова Тернополя відвідав наших Героїв на передовій. Зокрема передав 30 FPV-дронів, зарядні станції, великодні смаколики бійцям підрозділу «Карпатська Січ» імені Олега Куцина.

Тепловізійні приціли, Мавіки 3-Т, маскувальні сітки та великодні смаколики отримали наші Герої з 55 батальйону.

А хлопцям з 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади привезли паски до Великодня, смаколики, листи від маленьких тернополян, маскувальні сітки, тактичне взуття, ліхтарі та багато іншого.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.