Незвичайними букетами тернополянки можна і ласувати, і милуватися (фото)

Опубліковано в Життя краю 13.09.2018

Талановита тернопільська умілиця Юлія Севеніка (Yulia Sevenika) із фруктів та цукерок створює пишні та яскраві букети, які є доречними подарунками до будь-якого свята.

Тернополянка вперше побачила такі вироби в Інтернеті. Самотужки освоїла техніку створення «смачних» букетів і вже близько три роки виготовляє їх на замовлення.

У мене замовляють букетики як жителі Тернопільщини, так і люди з інших областей України. Здебільшого купують цукеркові букети, саме тому я і виготовляю більше таких. Коли працюю над букетом, кожну цукерочку акуратно загортаю в паперову обгортку, аби не було важко виймати смакоту. Ніколи не рахую час, який витрачаю на  виготовлення одного букета. В мене є маленька дитина, тож я трішки відволікаюся на її виховання, а трішки на роботу. Коли виготовляю букет, то роблю його таким, щоби після того, як людина з’їсть цукерки, виріб не втратив форми і продовжував приносити людям естетичну насолоду, — поділилася пані Юлія.

Дівчина наголосила, що клієнти замовляють в неї як авторські букети або просять зробити виріб за власними ескізами.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.