Перед ним не встояли й сильніші: тернопільський боєць тріумфував із першістю під відкритим небом (фото)

Опубліковано в Життя краю 14.07.2018

Грандіозний професійний міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств «STEP TO TOP 6. Битва на Горині» нещодавно стартував на березі річки Горинь, що у Гощі на Рівненщині, де упевнену перемогу серед аматорів здобув тернопільський учасник.

Аби показати незламний дух та міцні кулаки, на змагання з’їхалися сильніші юнаки – професіонали та аматори. Хлопці прибули до славетного селища як з багатьох міст України, так із закордону: Рівного, Дубна, Березного, Сарн, Гощі, Коломиї, Тернополя, Києва, Луцька, Одеси, Харкова, Марокко та Азербайжану. Турнір тривав протягом дня і всього відбулося 11 професійних та 3 аматорських поєдинків.

Честь Тернополя на змаганні представляло двоє спортсменів – 13-річний Владислав Кульчицький та дорослий спортсмен Олександр Питель. Обоє бійців показали на турнірі неабияку сміливість, витримку та жагу до перемоги, проте завоював медаль лише юний борець. Олександру, на жаль, не судилося цього дня піднятися на п’єдестал, адже поступився очками суперникам.

Тернопільський чемпіон Владислав Кульчицький займається в Палаці Спорту у тренера Владислава Назарука.

Шлях до перемог на спортивній ниві у хлопця пролягав через роки посилених тренувань. Оскільки Владислав займається у нас понад два роки та неодноразово їздить на змагання, хлопчина вже добряче загартований складними боями. Минулого року Влад став фіналістом України на національному чемпіонаті з бойових мистецтв. А цьогоріч на одному з попередніх змагань він також впевнено йшов до першості, проте поступився місцем. До битви на Горині хлопець готувався посилено – загартовував як фізичну витримку, так і моральну стійкість, впевненість у власній перемозі. Пишаюся нашим чемпіоном, який нікому не подарував першості й таки здобув омріяне золото, — наголосив Владислав Назарук.

Довідка: Змішані бойові мистецтва (MMA) — вид спорту і категорія бойових мистецтв, що включає в себе різноманітні засоби і способи ведення оборони й нападу в рукопашному бою.

Основу змішаних бойових мистецтв складають класичні види боротьби (греко-римська і вільна боротьба, дзюдо, дзюдзюцу тощо) і класична ударна техніка (бокс та кікбоксинг). На відміну від класичних бойових мистецтв, які в своїй більшості походять із країн Сходу, змішані бойові мистецтва не несуть в собі духовного або релігійного навантаження, віддаючи перевагу спортивно-прикладному аспекту.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.