У Тернополі наркоман вчиняв наругу над могилами Микулинецького кладовища

Опубліковано в Життя краю 12.07.2018

Упродовж тривалого часу невідомий обкрадав могили на території Микулинецького кладовища. Зловмисника вже знайшли. Про це повідомили на прес-конференції в Головному управлінні Національної поліції в Тернопільській області.

Правоохоронці встановили особу крадія. Ним виявився раніше судимий наркоман. Чоловік обкрадав могили та здавав дороговартісні кольорові метали (латунь) у пункти прийому металобрухту.

– Коли почалась серія скоєння таких злочинів, ми почали шукати осіб, які можуть бути причетними до вандалізму на Микулинецьокму кладовищі. Під час перегляду відео з камер спостереження у поле зору правоохоронців потрапила одна особа. Звісно, одразу ідентифікувати чоловіка ми не змогли, але за описами він підпадав під орієнтування. Так, оперативник встановили, що до злочинів може бути причетний раніше судимий наркоман. Окрім цього, ми почали перевіряти пункти прийому металу. Виявилось, що в одному із таких пунктів підозрюваний здавав кольорові метали. Також речі з кладовища він продавав особам, які тимчасово приїжджали вантажними автомобілями та збирали метал, – розповів заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Степан Яцух.  

У поліції зауважили, що до правоохоронних органів поки звернулися не всі потерпілі, чиї могили рідних зазнали наруги від рук вандала.

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.04.2024 Катерина Шаблій
Які завдання може виконати бригада професійних вантажників?
Перевезення великогабаритних вантажів, хай то квартирний переїзд, транспортування промислового обладнання або доставка меблів - процес,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.