Тернополяни завдяки перегляду фентезійного фільму жахів зібрали кошти для дітей-сиріт

Опубліковано в Життя краю 07.12.2017

Учасники ІV Благодійного Кіно-вечора «Подаруй дітям свято» мали можливість насолодитись переглядом відомого різдвяного комедійно-фентезійного фільму з елементами жахів «Викрадач Різдва Крампус». Також в рамках заходу гості долучились до невеличкого аукціону та у затишній атмосфері обговорили тематику кінострічки під час кави-брейк.

Придбавши благодійні квитки на Кіно-вечір, студенти Технічного коледжу та охочі тернополяни тим самим внесли лепту у відновлення логопедичного відділення Бережанського дитячого будинку.

— На відновлення логопедичного відділення Бережанського дитячого будинку вже зібрано понад 2000 гривень, а загальна сума, яка нам потрібна, складає близько 6 000 гривень. В рамках сьогоднішнього благодійницького заходу ми проводили розіграш сертифікатів на 15%-ву знижку в магазинах «П’ятий кут». Цей Кіно-вечір вже вчетверте проводиться у Тернополі. Його організаторами є VP_TERNOPIL спільно із Благодійним фондом «Майбутнє сиріт» та ГО «Асоціація велосипедистів Тернополя». Нашими партнерами також є: магазин «П’ятий кут», фірма Master’s та студентська рада ТК ТНТУ, — каже голова студентської ради ТК ТНТУ ім. І. Пулюя та співорганізатор Кіно-вечора Михайло Козловський.

Вже після перегляду стрічки гості заходу взяли участь у міні-аукціоні дитячих малюнків «Подаруй дітям свято», в якому були представлені роботи вихованців Бережанської школи-інтернату.

Також Михайло Козловський розповів, щоб зібрати кошти на логопедичне відділення; допомогу дітям-сиротам чи дітям з неблагополучних та багатодітних сімей, співорганізатори проводили й інші благодійницькі заходи. Зокрема, онлайн-аукціон «Виграй побачення з красунею – подаруй дітям свято», екскурсію до Тернопільського м'ясокомбінату для вихованців Бережанської школи-інтернату, майстер-клас із виготовлення піци тощо.

До слова, стрічка «Викрадач Різдва Крампус» – перший фільм, який презентували тернополянам із зимової серії Благодійних Кіно-вечорів.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.