Тернополянам презентують історії героїв АТО в унікальному фото-проекті

Опубліковано в Життя краю 25.10.2017

На презентацію фотовиставки та книги «Якби не війна», яка вже цієї суботу 28 жовтня відбудеться в Українському домі «Перемога» о 13:00 годині дня, запрошують всіх охочих.

Книга – унікальний проект, який розповідає про історії сучасних героїв України. Більше року витратили волонтери для створення такого проекту. До слова, тернополяни на сторінках книги зможуть побачити й трьох земляків: Віталія Марківа, Андрія Салагорника та Андрія Юркевича.

Усього експозиція налічує 122 портрети героїв. Фотовиставка складається з 8-ми тематичних блоків, в кожному з яких від 12 до 25 світлин: кохання, жінки на війні, мирні професії воїнів, героїчні мами з їхніми героїчними синами, соціальний блок, легіонери, невідомі герої та блок з 12-ма Героями, які вже ніколи не будуть з нами. Це обличчя, історії, пам’ять та мрії Героїв сучасної України.

До слова, майже рік виставка подорожує містами України, її вже бачили у містах східного, центрального, північного і південного регіонів. Тепер волонтерський фотопроект «Якби не війна» вирушив на захід.

У нашому місті побачити виставку тернополяни зможуть безкоштовно впродовж дня (9:00 – 18:00) з 28 жовтня – по 5 листопада. А під час презентації, всі охочі зможуть придбати видання. Виручені кошти будуть спрямовані на допомогу пораненим у шпиталях, родинам загиблих та на потреби хлопцям на передову.

Фото з facebook.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.