«Кінцева 9 ¾»: у Тернополі шукатимуть головного героя короткометражного фільму

Опубліковано в Життя краю 09.02.2022

Цієї неділі у Тернополі проведуть кастинг на головну роль у новій короткометражній стрічці тернопільського кінорежисера Макса Мельника «Кінцева 9 ¾».

Кастинг розпочнеться об 11:00 у в приміщенні тернопільської «Просвіти», що на вулиці Йосипа Сліпого, 3, та триватиме до 13:00.

Кого саме шукають та про що буде стрічка режисер-сценарист розповів «Сороці».

– Наразі шукаємо чоловіка 20-30-ти  років, емоційного та комунікабельного. Якщо не знайдемо саме таку людину, когось з учасників кастингу, можливо, візьмемо у інший фільм. У нас їх попереду буде багато, – говорить Макс Мельник. – Кастинг проходитиме дуже просто: актор приходить і у вільній формі розповідає про себе, після чого ми даємо йому зачитати кілька реплік зі сценарію.

Хронометраж стрічки складе 7 хвилин.

– Наша знімальна команда – це ентузіасти-аматори, які хочуть творити Нове Українське Кіно, – каже кінорежисер.

Історія короткометражного фільму «Кінцева 9 ¾» відсилає глядача до всесвіту книг про «Гаррі Поттера», автором яких є Джоан Ролінг.

– Фільм розповість історію кур'єра, який вступає в конфлікт з GPS-навігатором. За сюжетом, додаток приводить героя до стіни, і переконує, що адреса доставка (а це платформа 9 3/4), знаходиться по той бік. Але щоб потрапити туди, потрібно пройти крізь стіну, – говорить Макс Мельник. – Тож перед кур’єром постає вибір, що робити далі: намагатися потрапити по той бік стіни чи ні.

Зйомки стрічки розпочнуться вже 19-го лютого.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.