Тернопільський астролог розповів, для кого 2022 рік може бути спокійним, а для кого – хаотичним та нестабільним

Опубліковано в Життя краю 31.12.2021

Вже за лічені години розпочнеться новий 2022 рік. 

Яким він буде та чого варто очікувати українцям та зокрема жителям нашого міста?

Про це "Сорока" запитала у тернопільського астролога Ігоря Балябаса.

Однак фахівець зазначає, що наведений гороскоп є більш загальним. Він наголошує, що конкретна інформація потребує особистих даних людини.

Для Овнів, каже астролог, 2022-й рік принесе стабільність у справах.

 Представників цього зодіакального знаку чекає стабільний рік. Овен матиме можливість впорядкувати свої справи. Зможе стати більш організованим, наполегливим і цілеспрямованим. Особливо це стосується тих, хто народився приблизно вcередині знаку (2- 13 квітня), – каже Ігор Балябас. – В першу чергу. варто вирішити питання. пов’язані з плануванням менеджментом управлінням. Також це стосується справ, пов’язаних з будівництвом.  Однак для людей, народжених в останні дні знаку (15-20 квітня), рік може бути трішки складнішим, ніж для інших Овнів. Можуть виникнути ситуації, коли потрібно буде зробити серйозний вибір. Однак обставини будуть над ними тяжіти і змушувати змінюватися.

Для Тельців, Скорпіонів, Водоліїв та Левів рік загалом може бути трохи непростим.

– Для Тельця 2022-й  може бути доволі непередбачуваним. Представників знаку чекатиме багато несподіванок. Нестабільності може зіграти й власне прагнення людини до свободи та бажання змін. З іншого боку, Тельці отримають нові можливості  у багатьох сферах життя, – зазначає астролог. – Людям, народженим ближче до середини знаку, треба зважувати наслідки власних. Дотримувати приказки: «сім раз відмір, один – відріж».  Бажання раптово щось змінити можуть вилізти боком.

Близнюкам наступного року варто тверезо оцінювати ситуацію.

– Представникам знаку цього року варто розробити плани в різних сферах життя та  поступово втілювати їх. 2022-й цьому сприятиме. Однак людям, народженим в кінці червня, буде трохи складніше. Присутня переоцінка або нетверезе бачення ситуації. В гіршому випадку у людей, схильних до шкідливих звичок, буде непростий час. Однак, звичайно, все залежить від самого представника знаку, – каже Ігор Балябас.

Для Раків рік принесе можливості для саморозвитку та подорожей.

 Їх цього року чекають непогані можливості для втілення проектів та вирішення справ, пов’язаних з подорожами та навчанням. Крім того у них з’явиться нагода розкрити себе у нових сферах.  Однак людям, народженим вкінці знаку буде складніше, ніж іншим Ракам. Адже можуть виникнути ситуації, коли доведеться переборювати обставини, – розповідає астролог.

Для представників зодіакального знаку Лев рік може бути непростим.

–  Для Левів рік може бути доволі непередбачуваним. Крім того, у Левів може виникнути раптова жага до експериментів, чогось нового.  Однак інколи імпульсивне бажання щось змінити може зіграти не на користь Левові. Може виникнути відчуття, ніби доведеться виконувати обов’язки, які для нього є обтяжливими. Однак виконати ці справи вони будуть змушені. Варто також виробляти терплячість, – каже Ігор Балябас.

Для представників знаку Діва 2022 рік готує нові можливості.

–  Дівам властиве ілюзорне сприйняття реальності, тож варто бути більш стабільними та бачити реальність такою, якою вона є. Хороше бажання новизни та експериментів їм зіграє на користь, – зазначає астролог. – Найбільше можливостей для цього знаку пов’язано сферами, в яких задіяні новітні технології.

Терезам цей рік дасть можливість проявити ключові характеристики свого зодіакального знаку.

  Це, в першу чергу, врівноваженість, дисциплінованість і твереза оцінка ситуації. Ці риси характеру допомагатимуть їм, однак Терезам потрібно залишатися на цій хвилі і бачити нові можливості. Особливо це стосується сфери будівництва, менеджменту, управління та сільського господарства. Проте, представникам знаку, які народилися в останні 5 днів, можливо, рік видасться трохи складнішим, – розповідає Ігор Балябас.

Для Скорпіонів 2022-й може бути трохи хаотичним та нестабільним.

– Скорпіонам цього року потрібно бути спокійнішими та не панікувати. Можуть бути випадки, коли здаватиметься, що весь світ впав на плечі. Однак потрібно спокійно продовжувати робити все необхідне, тверезо оцінюючи ситуацію. Крім того, Скорпіонів наступного року чекатимуть гарні можливості та відкриються нові горизонти. Тож варто спокійніше до всього ставитися і прислухатися до хороших порад збоку, – каже астролог. – Увагу цього року варто більше зосередити на навчанні та справах, пов’язаних з поїздками в інші країни.

Стрільцям наступного року астролог радить реальніше оцінювати ситуацію.

– Стрільцям я б радив бути більш реалістичними. В них може бути трішки викривлене, ілюзорне бачення світу. Тож треба тримати себе в рамках і тверезо дивитися на життя. Потрібно бути спокійнішими в плані життєвих звичок. Крім цього, буде можливість руху в напрямках, пов’язаних  з управлінням, менеджментом та будівництвом, – говорить Ігор Балябас.

Козерогам у 2022-му році розвиватися допоможе жага до експериментів.

– Козерогів наступного року чекатимуть гарні можливості. Їм допомагатиме і здорове експериментування, і прагнення свободи в певному плані. Це все сприятиме створенню нових можливостей в сферах їхньої діяльності. Можливості для розширення в сферах, в яких вони зайняті. Допоможуть також здорова уява та творчий підхід. Однак людям, народженим в останні дні січня, таки може бути трохи складніше, – зазначає астролог.

Для Водоліїв цього року особливо важливо залишатися зібраними та тверезо дивитися на ситуацію, говорить фахівець.

– В представників цього знаку може виникнути відчуття, що прийшов контролер, який перевіряє, засвоїли ми життєві уроки чи ні. Тож треба тверезо дивитися на світ та оцінювати власні можливості. Життя може підкидати різні несподіванки та раптові зміни. Однак до них варто бути готовими, – каже Ігор Балябас. – Цей знак пов’язаний з експериментами новизною і свободою, тож їм, можливо, буде важче, ніж іншим знакам залишатися розважливими. Особливо це стосується людей, народжених усередині знаку (1-10 лютого).

Гороскопічним Рибам рік Тигра принесе вдачу в багатьох сферах. Однак, все ж варто тверезо оцінювати власні можливості.

 Риби - найсуперечливіший знак зодіаку

– У Риб можливості проявлятимуться можливо навіть більше, ніж в інших знаків. Однак не варто думати, що вам все під силу. Плани мають бути реалістичними. Для Риб це важливіше, ніж для інших знаків, – каже астролог.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.