Тернопільська боксерка зустрілася з найкращими спортсменами Грузії, Вірменії та Ірану (фото)

Опубліковано в Життя краю 31.12.2021

Тернопільська боксерка Каріна Вовк у складі національної збірної команди України з боксу побувала на навчально-тренувальних зборах, що проходили 12-20 грудня у Вірменії.

Найкращі боксери з України, Вірменії, Грузії та Ірану обмінялися досвідом, відвідали історичні місця та ознайомилися з культурою вірменського народу.

Вірмени прийняли боксерів дуже гостинно, спортсмени отримали цінний міжнародний досвід й відпочили душею, розповіла «Сороці» Каріна Вовк.

– Програма була дуже цікавою. Окрім того, що ми провели по два поєдинки зі своїми суперниками, набралися досвіду, ще й побували в найкрасивіших місцях Вірменії – старовинній фортеці Ґарні, легендарному монастирі Ґегард, піднялися у вірменські гори. У Вірменії я була вперше, але, сподіваюся, не востаннє, бо ця країна дуже сподобалася. У цю поїздку мене запросив головний тренер збірної. Навчально-тренувальні збори у Вірменії стали хорошою підготовкою до чемпіонату України, який розпочнеться 22 січня, розповіла Каріна Вовк.

Дві матчеві зустрічі з вірменками пройшли досить вдало, відзначила боксерка.

– Спершу в рингу я зустрілася з представницею Вірменії. Вона була низького росту. Другий поєдинок також був з вірменкою, але вже дуже високого росту. Така суперниця у мене була вперше. Це новий досвід, я ним дуже задоволена. Звісно, ще є куди рости у плані майстерності, але ми отримали хороший досвід й надалі працюватимемо над своїми помилками, поділилася Каріна Вовк.

Зараз дівчина налаштовується на перемогу на чемпіонаті України, який відбудеться у січні цього року.

–  Плани надалі – виграти Чемпіонат України з боксу (до 22 років). Я вже посилено до нього готуюся. Після нового року ходитиму на тренування двічі на день. Сподіваюся, що все вдасться, а далі – Чемпіонат Європи з боксу, наголосила Каріна Вовк.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.