Одна з тернопільських аптек відтепер працюватиме цілодобово

Опубліковано в Життя краю 08.09.2020

Від вчорашнього дня Тернопільська обласна аптека №78 працюватиме у цілодобовому режимі.

Завідувач аптеки Ольга Жеруха зазначила, що таке рішення трудовий колектив прийняв у зв’язку з ростом захворюваності на коронавірус.

– Ми бачимо тенденцію збільшення кількості хворих  на COVID-19 та людей, яких потрібно забезпечити лікарськими засобами. Вже раніше в нас неодноразово були випадки, коли просили у пізні години відкрити аптечний заклад. У зв’язку з цим радою трудового колективу було прийнято рішення працювати у цілодобовому режимі, – повідомила Ольга Жеруха.

Голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук зазначив? що такий режим роботи аптеки буде комфортним не лише для мешканців міста, а й області.

– Сьогодні це буде зручно для жителів не тільки Тернополя але й Тернопільської області, оскільки багато хто з них перебуває в лікувальних закладах. Це означає що в будь-який момент можна буде звернутися в цю аптеку і отримати необхідні медикаменти. Буде це зручно й для лікувальних закладів, – зазначив Віктор Овчарук.

За словами Ольги Жерухи, у штаті аптечного закладу 23 людини, що дозволяє аптеці працювати безперервно.

Також завідувач аптеки зазначила, попри те, що в аптеці також виготовляють ліки, у нічні години робити цього не будуть у зв’язку з тим, що для цього потрібен провізор-аналітик та асистент, робочі години яких з 9 до 17 години дня.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

21.05.2024 soroka
Щомісяця Сергій Надал за власні кошти допомагає ЗСУ: передав ще 5 FPV-дрони для 24-ї окремої механізованої бригади
Міський голова Сергій Надал передав ще п’ять FPV-дронів бійцям 24-ї окремої механізованої бригади. Дрони закуплені…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.