«Злочинець, який 34 роки сидів за ґратами, на волі зібрав банду наркоторговців», – у Тернополі поліцейський

Опубліковано в Проблемне 13.07.2018

У Тернополі затримали банду раніше судимих наркоторговців, котрі постачали дурман містянам. Окрім цього також впіймали чоловіка, який організував канал надходження та розповсюдження різного виду наркотиків у в’язницю.

Про це повідомив на прес-конференції заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Степан Яцух.

Група наркоторговців у складі п’яти чоловік, яку ми затримали нещодавно, була доволі серйозною. Цікаво, що організатор цієї групи був раніше судимий та притягувався до відповідальності за вбивства, шахрайства, за підробку і привласнення документів, крадіжки. Серед перелічених промислів, виявляється, чоловік також займався збутом і зберіганням наркотичних речовин. Раніше цей наркоторговець 34 роки відбував покарання в місцях позбавлення волі. Особа, яка стільки років "сиділа", не каялася у скоєному, а далі продовжувала чинити протизаконні дії, — наголосив  Степан Яцух.

Поліцейський зазначив, що інші четверо спільників-наркоторговців – жителі Тернопільщини, які також були раніше судимі. За словами пана Степана, наразі зловмисники перебувають під вартою. Для трьох чоловіків призначено заставу по 140 000 гривень, а для інших – 35 000 гривень.

Степан Степанович розповів і про інше резонансне затримання, яке мало місце нещодавно.

Ми також затримали чоловіка, який передавав наркотичні засоби в місця позбавлення волі. Це вже другий подібний злочинний випадок, який ми зафіксували цьогоріч. Як не дивно, чоловік, який постачав заборонені речовини у в’язницю, раніше відбував покарання та вийшов на волю лише 1 квітня цьогоріч. За такий короткий час зловмисник уже встиг знову налагодити своє ремесло. За допомогою канату, або ж мотузки порушник через вікно у вечірній час передавав заборонені речі, — наголосив Степан Яцух.

Чоловік підмітив, що у ході затримання було виявлено, що, окрім наркотиків різного характеру, злочинець хотів передати своїм колишнім співкамерникам 8 мобільних телефонів та сімкарт.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.