Напад на Турського: правоохоронці проводять паралелі з вбивством Ващенка

Опубліковано в Проблемне 26.03.2018

Поліцейські співставляють замах на екс-депутата міської ради Ігоря Турського та вбивство громадського активіста з Кременця Віталія Ващенка. Про це на прес-конференції у Головному управлінні національної поліції Тернопільської області 26 березня розповів Олександр Богомол.

– Ми проводимо паралелі з вбивством Ващенка – це доступна інформація, що виконавці першого і другого злочину – вихідці з Кривого Рогу. Ми маємо достатньо інформації для того, щоб перевіряти зв'язок між цими випадками, – пояснив Олександр Богомол.

Також головний поліцейський області додав, що кримінальне провадження щодо замаху на Ігоря Турського розслідується. Особи, які брали участь у нападі, вже встановлені. Підозру поки оголошено одній людині.

– Ми встановили покроково: хто що робив і яка участь кожної особи в цій діях. Наразі інформацію дав лише один учасник нападу – виконавець. Від його свідчень ми і будемо відштовхуватись. Інші особи відмовились давати будь-яку інформацію. У нас є відео зі всіх можливих камер. Там видно багато: коли одна машина їхала за другою, коли вчинявся злочин, коли ходили-бродили у центрі міста. Навіть прокуратура дала своє відео, на якому видно машину, коли зловмисники тікали. Окрім цього, ми знайшли ніж, прочісували частину лісосмуги до Кременецького району для того, щоб знайти речі, які були викинуті. Ми проводили значну роботу, але важко зараз сказати, якою буде оголошена підозра і кому. Кваліфікація, участь кожної причетної особи – кінцевий результат роботи слідчого і прокурора, - підкреслив Олександр Богомол.

Очільник поліції також зауважив, що хуліганський мотив нападу правоохоронні органи вже відхилили.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.