Загублені діти та ускладнення руху: тернопільські поліцейські розповіли про безпеку під час прощі

Опубліковано в Актуально 13.07.2018

Уже сьогодні, 13 липня, колона прочан з Тернополя вирушила пішою ходою до Марійського духовного центру в Зарваниці. Завтра, 14 липня, там розпочнеться Всеукраїнська проща.

Очікується, що до Зарваниці прибуде орієнтовно сто тисяч прочан з різних куточків не лише України, але й світу. Порядок під час проведення прощі охоронятимуть 200 правоохоронців та 20 військовослужбовців Національної гвардії.

– Правоохоронці забезпечать супровід колони прочан, які пересуватимуться автошляхами області. У всіх районних центрах, де будуть організовані групи громадян, поліцейські також подбають про безпеку, – наголосив начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Тернопільській області Олександр Розпутній.

Правоохоронець також повідомив, що найтиповішими зверненнями, які надходять до поліцейських, є інформація про ускладнений рух та загублених дітей.

– Закликаю усіх батьків посилити увагу за своїми дітьми та не залишати їх без нагляду. Знайти малечу в такому натовпі буде вкрай складно. Якщо ж дитина все-таки загубилась, ні в якому разі не починайте її пошуки самостійно. Одразу ж повідомляйте правоохоронців. Їх там буде достатня кількість, аби прийти на допомогу, – наголосив Олександр Розпутній.  

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.