«Іди пий горілку!», —скандальний Олег Барна обізвав "пияками" тернопільських добровольців у присутності Гройсмана (відео)

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 25.09.2018

Скандальний народний депутат від провладної партії «БПП» Олег Барна під час зустрічі з Прем’єр-міністром  Володимиром Гройсманом у Тернополі встиг прославитися черговою невихованістю, назвавши одного з тернопільських активістів «клоуном» та «пияком».

У день приїзду Володимира Гройсмана тернопільські активісти зустріли очільника Кабміну біля Українського дому «Перемога». АТОвці та громадські діячі звернулися до головного гостя з низкою важливих для громадян Тернопільщини питань: визнання Добровольців учасниками бойових дій на державному рівні; формування Міністерства ветеранів України; репресії проти учасників бойових дій та Добровольців; перешкоджання забудови парку Нацвідродження; відновлення біатлонної бази в Підгородньому під Тернополем та зняття з посади керівника управління молоді і спорту Віктора Мацикура.

Зокрема, спортсмен, військовий-доброволець, громадський активіст з Тернополя Олександр Починок, звертаючись до Володимира Гройсмана, заявив, що саме через таких «псевдо реформаторів» як Мацикур, навчально-тренувальна база у селі Підгородньому занепала. Як наголосив пан Олександр, саме через таких недолугих управлінців було закрито Доброводівську ДЮСШ ФСТ «Колос», яка виховала у своїх стінах не один десяток чемпіонів.

На заклик громадського активіста про припинення руйнування тернопільського спорту звернув увагу й одіозний політик Олег Барна, який втрутився у розмову. Скандальний депутат сказав Олександру Починку, що той, виступаючи за звільнення Мацикура, відстоює тільки власні амбіції, а не долю біатлонної бази.

На цьому неординарний політик не заспокоївся. Під «гарячу» руку Барни потрапив інший активіст, якого нардеп назвав «клоуном» та порадив тому «Іти пити горілку».

Варто зазначити, що після цього скандального випадку біля «Перемоги» тернопільські бійці АТО та громадські діячі вимагають від депутата Олега Барни публічних вибачень за образу. В іншому випадку активісти обіцяють, що невдовзі проведуть флешмоб: «Плюнь на Барну!»

Фото: з відкритих джерел.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.