Нардеп з Тернопільщини пояснив звільнення міністра фінансів Данилюка через незадекларовані квартири у Лондоні

Опубліковано в Політика Автор  soroka 09.06.2018
Депутати Верховної Ради України проголосували за звільнення міністра фінансів Олександра Данилюка.
 
Колишнього міністра звинувачують у тому, що він поширив викривлену інформацію серед міжнародних партнерів напередодні важливих перемовин України з ЄС. Свою думку щодо звільнення Данилюка висловив народний депутат від фракції БПП Ігор Побер.
 
– Кабінет Міністрів має бути єдиними цілісним механізмом, який працює на благо держави, а не один міністр в одну сторону, інший – в другу. Ми всі добре пам’ятаємо Данилюка, який скаржився на Генерального прокурора, бо був незадоволений його діяльністю. Але чомусь почав міністр фінансів це робити після того, як за нього взялись перевірки щодо незадекларованих рахунків та квартири в Лондоні. Потім ці його звернення до міжнародних структур. Напевно, якщо ти – член команди, то мав би спершу порушити хвилююче питання на засіданні Кабміну, а тоді вже звертатись до іноземних інстанцій, – прокоментував Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.