Головний радикал Тернопільщини подякував нардепу-свободівцю Головку за підтримку людей

Опубліковано в Політика Автор  soroka 09.06.2018
Сьогодні депутати обласної ради із різних фракцій змогли порозумітись між собою та громадою, яка виступала на захисті створення Білецької ОТГ, а особливо – її складу. Тож із 54-ма голосами «за основу» нарешті був прийнятий проект рішення №988 щодо перспективного плану формування територій об’єднаних громад.
 
На боці громади та на захисті її бажань і інтересів виступив народний депутат України від ВО «Свобода», уродженець Тернопільщини Михайло Головко, який спеціально завітав на п’ятничне пленарне засідання. За свою тверду позицію обранець отримав подяку головного радикала області – Богдана Яциковського, який очолює фракцію радикалів у обласній раді.
 
- Слава Ісусу Христу. Ми перемогли. В мене навертаються сльози радості за те, що воля громади, воля людей, які стояли за правду і йшли до неї, які вболівали і хотіли домогтись цієї правди – виконана. Я дякую, громаді за те, що висловили свою громадянську позицію і не злякались утисків. Я дякую політичній партії ВО «Свобода». Я надзвичайно сильно поважаю цю політичне об’єднання за його принциповість, за позицію. Я дякую і народному депутату Михайлу Головку, який також став на сторону людей і також підтримав це рішення, - заявив із трибуни Богдан Яциковський.
 
Нагадаємо, що минулого вівторка при розгляді питання щодо перспективного плану формування територій об’єднаних громад неодноразово виникали сутички між радикалами та свободівцями. Також через всенародне обурення, провокаційні спроби сесію довелося перенести на цю п’ятницю.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.