Ігор Побер: «Саакашвілі своїми амбіціями може посварити Україну і Грузію»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 29.10.2021
Журналіст Дмитро Гордон заявив, що Грузія заборонила йому в’їзд через наміри зустрітися з арештованим Міхеїлом Саакашвілі.

Цю ситуацію обговорили у прямому ефірі каналу «Україна 24» за участю народного депутата VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігоря Побера.

– Саакашвілі своїми політичними амбіціями може посварити два дружніх народи – Україну та Грузію. Ситуація виглядає дивно. То він в Україні «на заробітках», то в Грузії вже хоче балотуватися. Якщо йому потрібно в Грузію, то чому не сісти нормально на літак в аеропорту «Бориспіль» й не прилетіти в Тбілісі? Для чого робити це все незаконно?! І нехай вже визначиться: українець він чи грузин,  зазначив Ігор Побер.

Попри це, політик підкреслив, що Україна має допомогти Саакашвілі.

– Наша сторона має зробити все, щоб повернути Міхеїла Саакашвілі в Україну, оскільки на сьогодні він є громадянином нашої держави,  резюмував Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.