«Пережити санкції Росії допомогла фінансова подушка», – Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  soroka 10.09.2021
 
Санкції – механізм впливу, який чинить реальну дію на Російську Федерацію.
 
Таку думку висловив народний депутат VII та VIII скликань Ігор Побер у прямому ефірі каналу «НАШ».
 
– Санкції мають реальний вплив на Росію. Враховуючи те, що ми бачимо зараз, можна зробити висновок – країна мала фінансову подушку, яка дозволила пережити санкції. Так, вони укріпились, ввели товарозаміщення. Однак, звичайно, від цього постраждала як сама Росія, так і російське виробництво, – зазначив Ігор Побер.
 
Політик поділився думками й стосовно того, чи варто президенту України особисто зустрітися з Путіним.
 
– Думаю, що зустрічі з так званими «керівниками» самопроголошених республік «ДНР» і «ЛНР» ні до чого не приведуть. Спілкуватися потрібно з центром прийняття рішень. А він, як в стародавній казці: знаходиться в яйці, яйце – в Кремлі, де й живе «Кощій». Тому їхати потрібно туди або зустрітися на нейтральній території, – говорить Ігор Побер. – Я мало вірю, що зустріч приведе до завершення конфлікту. Путін стоятиме на своєму і навряд чи піде на нові поступки. Однак вона все одно є необхідною. Після телефонних дзвінків на початку каденції відпустили українських моряків. Дуже багато наших військових зараз знаходиться на непідконтрольній території. Якщо хоч один хлопець повернеться після особистого спілкування, це вже буде плюсом.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.