Степан Барна: Наша країна – це європейська країна, де немає вибіркового правосуддя (відео)

Опубліковано в Політика Автор  soroka 01.07.2020

Тернопільщина сьогодні разом з Петром Порошенком. Наша команда біля Печерського суду бере участь в акції «Ні – політичним репресіям».

Про це зазначає голова фракції «Європейської Солідарності» у Тернопільській обласній раді Степан Барна.

«Поки п’ятому президенту України, а сьогодні народному депутату України, лідеру партії «Європейська Солідарність» обирають міру запобіжного заходу й відбувається над ним судилище, ми тут, щоб заявити, що це суд не просто над лідером опозиції. Це суд над Україною, над її цінностями, над українською ідеологією та позицією!», каже він.

За словами Степана Барни, сьогодні є ті, хто вважають, що нам не потрібна ні українська мова, ні армія, ні церква, ні держава.

«І сьогодні ми тут, щоб наше майбутнє. Бо наша країна – це європейська країна, де немає вибіркового правосуддя. Наше майбутнє – це вступ України в НАТО, бо тільки це може стати гарантом нашої безпеки. Це замовне судилище на користь Кремля. І тому ми сьогодні тут, під судом для того, щоб цей сценарій зупинити. Ми твердо заявляємо – ми не байдужі, ми захистимо Україну», – підкреслює Степан Барна.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.