Ігор Побер: «Противники “антиколомойського” закону наближають Україну до дефолту»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 13.04.2020
30 березня депутати Верховної Ради України ухвалили у першому читанні так званий «антиколомойський закон».

Загалом нардепи подали 16 тисяч правок, з яких понад 6 тисяч вніс позафракційний Антон Поляков.

На думку народного депутата VII та VIII скликань Ігоря Побера, бізнесмен Ігор Коломойський хоче всіма силами повернути собі вкрадені кошти, однак йому це не вдасться.

Про це Ігор Побер заявив у ток-шоу «Прямий ефір» на каналі «Прямий».

– Юлія Тимошенко сказала, що цей закон розвалить банківську систему України. Вона і так була зруйнована до того часу, коли дійсно почали наводити порядок. Спершу за неї взявся Кубів, потім – Гонтарева. Що стосується пана Коломойського, то тут все зрозуміло. Лондонський суд довів, що Коломойський зі своїми партнерами вкрав та вивів приблизно 150 мільярдів гривень. Це факт. А тепер він, привівши свого президента до влади, хоче повернути ці кошти. Звісно, Коломойському це не вдасться. Думаю, в парламенті є здорові сили, які не дадуть це зробити. Правок до «антиколомойського закону» подали надзвичайно багато. Нардеп Поляков – понад 6 тисяч. При всій повазі до нього, я геть не розумію, звідки така обізнаність у банківській сфері? Ще вчора він лінолеум продавав після ПТУ, а сьогодні став таким експертом. Навіть якби його 4 офіційні помічники та 30 тих, що працюють на громадських засадах, прописували ці правки, то їм потрібно було б працювати цілодобово. Зараз Поляков дозволяє собі шантажувати всю країну. Каже: «Якщо не буде так, то буде так…». Він наближує державу до межі дефолту, бо щось там собі придумав,  зазначив Ігор Побер.

Також політик наголосив на тому, що фракція «Слуги народу» розділилася на дві групи – «соросят» та групу Коломойського. Зараз між ними йде протистояння.

– Вже давно я передбачав, що буде розкол «Слуги народу» на прислуг Сороса та Коломойського. Так і сталося. Чи виграє від цього Україна – не знаю. Чи впорається президент – також важко сказати, – додав Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.