«Україною керує уряд хаосу», – Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 31.03.2020
Проголосувати за антиолігархічний пакет законів, який дозволить вивести економіку України з тіні та повернути кошти з офшорів, – такими мають бути дії теперішньої влади.

 На цьому акцентував народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко, аналізуючи економічну ситуацію в державі у ток-шоу «Урядовий квартал» на телеканалі «112 Україна».

 – Варіант, який ми пропонували, – це введення податку на виведення капіталу, ліквідування тіньових схем, повернення коштів з офшорів, зобов’язання перереєструвати юридичні особи в Україні, щоб десятки мільярдів, які кожного року виводять, залишалися в Україні. Потрібно боротися за кожну гривню, за кожен долар, щоб гроші не покидали нашу державу і вкладалися в економіку, щоб тут створювалися нові робочі місця, – наголосив Михайло Головко.

 Свободівець підкреслив, що зважаючи на велику конкуренцію, втримаються економіки тих країн світу, які будуть менш залежні від імпорту.

 – Я не бачу готовності уряду до рішучих кроків, не бачу плану дій. Складається враження, що вони очолюють «уряд хаосу» і не знають хто й куди «біжить»: змінюють кадри, змінюють міністрів. Проте, нічого не змінюється, – віз де стояв, там і стоїть. На жаль, виникла дуже складна ситуація через відсутність розуміння влади, президента й уряду. Вони мали б зібратися і заборонити офшори, заборонити виводити кошти з України й вкладати їх тут. Це єдиний спосіб, щоб втримати економіку. У протилежному випадку будуть шалена інфляція, безробіття та голодні бунти. Ще трішки економіка не попрацює, то люди залишаться без засобів для існування. Вони не зможуть прогодувати дітей. Ігри вже закінчились! Якщо влада не розуміє, які виклики постали перед нею, то їй не місце тут, – підсумував Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.