У Тернопільській ОДА очікується масове звільнення ТОП-чиновників

Опубліковано в Політика Автор  soroka 12.02.2020
Президент України Володимир Зеленський дав сувору догану новопризначеному голові Тернопільської облдержадміністрації Ігорю Сопелю.

Скоріш за все вона була усною, однак після цього очільник області зібрав термінову нараду та повідомив про реорганізацію всієї структури.

Як стало відомо журналістам сайту "Тернополяни" з власних джерел, Ігор Сопель, отримавши догану, дав вказівку швидко подати рекомендації по оптимізації штату.

Що цікаво, за три з половиною місяці він не здогадався розпочати реорганізацію та оптимізацію владної вертикалі виконавчої влади області, адже на своїх посадах залишилися всі скандальні постаті.

Можемо зробити висновок, що сам процес по апарату лише підтверджує інформацію про догану, хоч на сторінці Тернопільської ОДА у "Фейсбуці" її намагаються спростувати.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.