Михайло Головко: «Виклик Федини до ДБР відволікає від земельного питання»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 10.02.2020
Нардепа від «Європейської солідарності» Софію Федину викликають до ДБР через можливі погрози на адресу президента Зеленського.
 
Йдеться про її публічні висловлювання з приводу того, що може трапитися із очільником держави на передовій, якщо він буде грубіянити добровольцям.
 
На думку народного депутата України VII та VIII скликань Михайла Головка, виклики Софії Федини до ДБР – ширма, яка відволікає суспільство від реальних проблем України.
 
Про це він повідомив у прямому ефірі на телеканалі «НАШ».
 
– Цей скандал роздувають ні з чого. Я не вважаю, що були якісь погрози. У будь-якій цивілізованій країни такі заяви би спростували на раз-два. Україна зараз перебуває у дуже складній ситуації: падіння економіки; зростання державного боргу, який вже склав 84 млрд; від’ємне торговельне сальдо – більше 10 млрд. Нас чекає велика прірва. Куди державу заведуть ці всі профани та міністри, які себе дебілами називають?! Ми розуміємо, що ситуація – плачевна. А влада не хоче розглядати питань побудови економіки, кредитування малого та середнього бізнесів. Вони їх просто добивають. Ті теми, які реально важливі для життєдіяльності країни, влада не хоче обговорювати. Натомість – створюють фон. Того затримали, тому вручили підозру, піде чи не піде Порошенко давати пояснення… Про це все днями говорять на телеканалах,  пояснив Михайло Головко.
 
Свободівець висловив передбачення, що справа звинувачення Федини, мабуть, завершиться нічим.
 
– Прорекламують Порошенка, Федину, а віз де стояв, там і стоятиме. Майбутнього ця справа немає. Поки вони відволікають суспільство, мені боляче дивитися на те, що відбувається з Україною. Розумію, що в таких умовах наші діти не мають перспектив. Останні ресурси розпродують, молодь виїжджає, пенсіонери помирають. Це – зачистка території, – додав Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.