«Справа «плівок» Гончарука чітко демонструє боротьбу олігархічних кланів», – Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 10.02.2020
Правоохоронці 5 лютого почали обшуки у приміщенні «1+1», адже підозрюють, що до справи «плівок» Гончарука може бути причетний один із журналістів цього каналу.
 
На думку народного депутата України VII та VIII скликань Михайла Головка, обшуки на телеканалі нагадують розіграну комедію. Про це він заявив у прямому ефірі медіаплтаформи «НАШ».
 
– Це – не тиск чи шантаж, бо Коломойський – персона, яку такими методами не залякаєш. Він вже пережив часи Януковича, Порошенка. Тоді було складніше, аніж за друга Зеленського, якому Коломойський сам допоміг стати президентом. Ці обшуки більше схожі на фарс, комедію, яку треба розіграти,  зазначив Михайло Головко.
 
Свободівець припускає, що запис «злили» люди, які є близькими до прем’єра Гончарука.
 
– Якщо запис зробили у кабінеті прем’єра, де інформація є секретною, то стоїть питання: хто ж записав цю розмову? А монтаж і оприлюднення не потрапляють під кримінальну справу, бо мають інший характер. Є багато версій, одна з яких – записали персони, які були там присутні. Їхньою метою була дискредитація Олексія Гончарука. Ці люди хотіли показати недолугість, непрофесіоналізм прем’єр-міністра. Якщо уважно послухати запис, то чути, як одна міністр каже: «Яке сьогодні число? Давайте запротоколимо». Тепер розуміємо, хто причетний до цієї справи. Тепер вирішили показати гучний розгляд, однак, думаю, ця історія немає ніяких перспектив, ніхто не понесе відповідальності. Справа «плівок» Гончарука чітко показує боротьбу кланів. Прем’єр-міністр – незручний для Коломойського, бо представляє іншу групу – Пінчука та Сороса. Через конфлікт інтересів його, мабуть, вигідно «збити», видавши цей компромат,  додав Михайло Головко. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

15.04.2024 soroka
Віталій Кличко передав бригаді Нацгвардії «Рубіж» пів тисячі FPV-дронів
Мер Києва Віталій Кличко відвідав бійців батальйону «Свобода» та передав 500 FPV-дронів від громади Києва.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.