«Монополія на жарти залишилася лише у "Студії Квартал-95"», — Ігор Побер про відкриття провадження на Пояркова

Опубліковано в Політика Автор  soroka 04.02.2020
У столиці України відкрили кримінальне провадження щодо телеведучого, художника і блогера Сергія Пояркова за нібито погрози президенту Володимиру Зеленському.

Ведучому інкримінували виступ в одному з влогів, де він голосом Олега Ляшка, звертаючись до нардепа Іллі Киви, згадує "п’яту точку" Зеленського і застосовує вислів "порвати його на шматки".

Ситуацію із відкриттям кримінального провадження на скандального українського ведучого прокоментував в одному з ефірів на каналі «Прямий» народний депутат України VII та VIII скликань від Тернопільщини Ігор Побер. За словами політика, жартувати тепер можна хіба що команді «Квартал-95».

—   В нашій країні залишилася монополія. Як афоризм тепер звучить фраза: «монополія на жарти залишилася тільки у «Студії Квартал-95». Я неодноразово був у студіях телеведучого Сергія Пояркова. Напевне, понад чотири рази. Підмічав, що й раніше ведучий висловлювався навіть різкіше щодо інших провладних осіб, аніж зараз сказав про президента Зеленського. До того ж якщо розглядати юридичну природу відповідальності за вислів, то за що пану Сергію доведеться відповідати перед законом?! Те, що телеведучий сказав «порвати його на шматки» можна розглядати, як фразу в переносному сенсі. Порвати на шматки можна тільки ганчірку. Не знаю, як тут судді будуть доводити провину чоловіка. А ми ж маємо президента, головнокомандуючого, якого обрали 73% українців. Звичайно, мені не завше до вподоби манера подачі інформації з боку Сергія Пояркова під час виступів. Та програма за участю ведучого була рейтингова, її навіть транслювали у прайм-тайм. Вочевидь, багатьох влаштовувало те, як Поярков доносив до аудиторії свою думку— зазначив Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.