«Зеленському важко, бо його команда не може відповідати за управління державою», – Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 03.02.2020
Президенту України Володимиру Зеленському важко працювати, бо він не має великої команди однодумців, на яких би міг покладатися.

Про це у прямому ефірі телеканалу «НАШ» заявив народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко.

– Зеленському зараз важко, бо він не політик і за все життя не сформував своєї команди. Я не вважаю, що «95 квартал» – люди, які можуть брати на себе відповідальність за управління державою. Аби бути ефективним президентом, очільник держави має мати хоч 10 тисяч вірних однодумців, на яких міг би розраховувати. Збираються замінити главу Офісу президента Богдана, але ж від перестановки доданків сума не зміниться. Ми нічого кращого не побачимо. Зараз всі обговорюють те, що у ДБР призначили Бабікова – адвоката Януковича. Але ж хіба з Богданом не те саме? Він хіба не працював при регіоналах? Думаю, що воскресати «Партію регіонів» неправильно, – зазначив Михайло Головко.

Свободівець додав, що президент зібрав команду «за оголошенням», а тому ефективної роботи від неї не варто чекати.

– Нічого позитивного не буде, бо Зеленський зібрав людей «за оголошенням» в інтернеті. Бачимо, хто потрапив в парламент і на державні посади. Він притягнув собі подібних. Знову з’являться нові Гончаруки на самокатах та без дипломів, або команда, яка буде викликати в парламент повій і все що завгодно. Мені соромно за них, я не вірю в адекватний підбір кадрів й в те, що це дасть реальний поштовх до позитивних з

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.