«Підняття зарплат українським чиновникам – це мародерство», — Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 22.01.2020
Значне збільшення зарплат чиновникам, нардепам неприпустиме в той час, коли на Україні – численні борги, а в соціальній інфраструктурі не вирішено нагальні проблеми.

Окремі галузі в Україні потребують підтримки, зокрема, бюджетних коштів, які натомість спрямовують на додаткові надходження для чиновників. Так заявив у ефірі телеканалу «Наш» народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко. На думку свободівця, теперішній уряд ще не напрацював на «покращення» в державі, аби відтепер отримувати в рази більші зарплати.

—  Заробітна плата політиків, посадовців повинна відповідати результатам цієї роботи. На жаль, сьогодні я не бачу, щоби дії чиновників приносили позитивні зміни для нашої держави. Не розумію, як можна високопосадовцям призначати настільки високі зарплати в період кризи в Україні, коли в держави – понад 80 млрд боргу. У країні не продовжують соціальні програми, зупиняється будівництво дитячих садочків, шкіл, обмежують соціальні виплати, звільняють вчителів, лікарів. Натомість підносять зарплати посадовцям. Це не що інше, як мародерство. Мені соромно за такий уряд і таких чиновників, — повідомив Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.