Михайло Головко: Справа про вбивство Шеремета – ширма, яка відволікає українців від діянь «слуг олігархів»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 21.12.2019
Активне розслідування справи про вбивство Шеремети є своєрідною ширмою, яка має на меті відволікти українців від того, що витворяє президентська монобільшість.
 
Про це у прямому ефірі каналу «Еспресо» заявив народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко.
 
– Докази у справі Шеремета, які оприлюднили на пресконференції та зараз, відрізняються один від одного. Саме тому вони є для мене непереконливими. Британський експерт Іван Бірч сказав, що  все зробила одна людина, а ми маємо трьох фігурантів. Ця справа, у тому числі й історія із Марусею Звіробій, показують, що дійсність в нас почали інформаційно викривляти. Образ волонтерів, добровольців, захисників України знецінюють, їх звинувачують у терактах, замовних вбивствах. Можливо, це – чиясь вказівка чи замовлення. Хтось вирішив поставити тавро на наших героїв. А це матиме дуже негативні наслідки для держави, особливо після «нормандського формату». Мені не подобається, що в Україні з кримінальних справ роблять шоу, показуху. А коли до цього ще й причетний президент, тоді вибачте. Хіба це входить у його повноваження? Слідство не завершилося, вироку суду теж немає. То чому Зеленський дозоляє собі такі категоричні висловлювання?! Наперед знайшли винного. Спочатку це треба довести. Вважаю, що такі кроки дискредитують правоохоронні органи і всю їхню систему. Наших героїв та волонтерів спеціально намагаються очорнити, аби зробити українців безликою масою, яка не має стержня і не може захистити свою національну гідність,  пояснив Михайло Головко.
 
Свободівець наголосив на тому, що справа Шеремета сьогодні – відволікаючий маневр.
 
– Я дуже розчарований тим, що відбувається в країні. За пів року ми побачили повну інертність влади. Замість боротьби з корупцією ми спостерігаємо війну з вітряками. Влада гониться за волонтерами та активістами… Ми йдемо слизьким шляхом, а тому градус в суспільстві зростає. Ви подивіться, які питання зараз зачіпає монобільшість. Формула Штайнмайєра, продаж землі, утиск підприємців – вони ухвалюють дратівливі для українців речі, а натомість знайшли ширму, яка це закриває. Більшість каналів обговорює інші речі, а не те, що вчергове наголосували наші «слуги олігархів»,  додав Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.