Ігор Побер: «Кайда не настільки злісний злочинець, щоби його вдосвіта виводити в сорочці й наручниках»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 16.12.2019
Ситуацію із затриманням українського політика Олексія Кайди після бійки у Верховній Раді прокоментував народний депутат України VII та VIII скликань Ігор Побер.

Як заявив депутат у прямому ефірі на українському телеканалі «НАШ», щодо Кайди не повинні були застосовувати настільки радикальний спосіб затримання.

— Трішки важко говорити про цю неприємну ситуацію, що мала місце у стінах Верховної ради. Учасники бійки – екснардеп Олексій Кайда та нардеп Андрій Богданець – два мої земляки, бо з Тернополя. Кайда – хоч родом із Бердянська, однак родина його проживає у Тернополі. От власне вважаю неприпустимими дії поліцейських щодо екснардепа. До його будинку правоохоронці увірвалися рано-вранці, а потім у сорочці та наручниках вивели чоловіка назовні. При цьому вдома перебували дружина та маленька дитина, які стали свідками затримання. Олексій Кайда – не такий уже і злісний злочинець, аби застосовувати подібний спосіб затримання щодо нього, — зазначив Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.