«Ми не маємо права впроваджувати цей дикий ринок землі у той час, коли ніхто не може захистити українця», – Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 25.10.2019
Народний депутат VII та VIII скликань з Тернопільщини Михайло Головко підтримує проведення референдуму щодо впровадження відкритого ринку землі.

На його думку, яку він озвучив в ефірі каналу Тернопіль1, саме виборці, серед яких є і аграрії, повинні брати участь у вирішенні цього питання.

– Ще у 2009 році свободівці пропонували проведення референдуму щодо впровадження ринку землі. Постійна проблема полягає в тому, що нова влада, яка приходить, домовляється з МВФ, бере нові кредити, а потім одна умова – продайте землю. Це потрібне не українцям, а для того, аби іноземний капітал зайшов до нас, тоді ми будемо ніким. У світі земля коштує дуже дорого, хоч вона і не така родюча, як українська. Найгірше те, що людям можуть не заплатити, забравши землю під заставу через кредит чи переписавши через махінації, що потім потрібно буде доводити у судах. Нам хочуть нав’язати цей закон. Переконаний, якщо влада підтримає його, то до нас долучаться аграрії та інші партії, які підтримують мораторій, – зазначив Михайло Головко.

Додамо, що свободівці не лише підтримують мораторій на продаж землі сільськогосподарського призначення, більше того, вони наполягають на забороні торгівлі землі взагалі, а не на рік чи на п'ять років. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.