Зі словами прихильності й подяки: як кандидата в Президенти Руслана Кошулинського зустрічали на Тернопільщині (фоторепортаж)

Опубліковано в Політика Автор  soroka 27.02.2019
Кандидат в Президенти від об‘єднаних сил націоналістів Руслан Кошулинський учора, 25 лютого провів низку зустрічей із мешканцями Тернопілля.

Цього разу він відвідав міста Заліщики, Скалу-Подільську та Борщів, пише Вкурсі.
Спершу нагоду поспілкуватися із кандидатом мали жителі Заліщиків – трудовий колектив обласного комунального дитячого санаторію.

В свою чергу, головний лікар закладу Петро Буринюк ознайомив із приміщенням та лікувальними кабінетами, а також розповів про переваги й новітні підходи, що застосовуються у санаторній реабілітації дітей. Зокрема, керівник зосередив увагу на своїх дослідженнях у методах лікування, які публікуються в Канаді, Америці та Чехії. Тож Руслан Кошулинський зміг переконатися у працелюбності колективу й бажанні завзято виконувати свою роботу заради здоров’я дітей.

Після цього  кандидат на пост Президента України від об’єднаних сил націоналістів провів зустріч із працівниками Заліщицького обласного багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру.

Щоб згадати мужню боротьбу та вшанувати світлу пам’ять покладанням квітів, Руслан Кошулинський  разом із побратимами вирушив до пам‘ятника Провідника ОУН Степану Бандері. Кандидат на пост Президента висловив повагу націоналісту, удостоєного Героя України та пообіцяв продовжувати гідну справу за становлення сильної незалежної держави!

Руслан Кошулинський також оглянув Заліщицьку центральну комунальну районну лікарню. Звичайно, кандидат в Президенти не міг не відзначити високий рівень кваліфікації, обізнаності та оперативності медпрацівників. Як відомо, цей заклад був нагороджений відзнакою “Гордість міста” в рамках телевізійного проекту “Інспектор. Міста”.

Свободівцю випала нагода зустріти свого бойового побратима, з яким пліч-о-пліч у військових умовах він боронив Україну. Сьогодні ж співслуживець вчителює у Товстенській загальноосвітній школі. Водночас, Руслану Кошулинському провели коротку ознайомчу екскурсію школою та виразили щиру прихильність як кандидату на пост Головнокомандувача країни.

Чергова зустріч з жителями Тернопільщини відбулася у Скала-Подільському будинку культури, де зав’язалася активна дискусія, адже у кожного було чимало хвилюючих запитань.

Згодом націоналіст вирушив до міста Борщів, де містяни заполонили зал. Люди із неприхованою цікавістю слухали Руслана Кошулинського та жваво проявляли ініціативу до обговорення важливих тем. Найчастіше вони стосувалися сучасних проблем економіки країни, перемоги у війні над агресором та недосконало впроваджених пенсійної, медичної та адміністративної реформ.

Кандидат коротко представив пункти своєї перевиборчої програми та зробив акцент на найбільш актуальних:

“Перед Україною стоять нові виклики, серед них чільне місце посідають економічні проблеми. Необхідно створювати нові робочі місця, адже чим більша зайнятість населення, тим багатша громада. Сьогодні в країні збільшується тотальна недовіра до влади, представники якої не змогли подолати базові проблеми – війну та загальні злидні.

Путіну мало одного лише Криму чи Донбасу, він відроджує імперські амбіції, хоче створити й очолити власний другий Радянський союз. Тому вважаю, що Україні вкрай необіхдні надпотужні Збройні Сили. А нашими діями має керувати спільна ідея, оскільки лише в наших силах вберегти себе та розбудувати багатий край із щасливими людьми,” – наголосив Руслан Кошулинський.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.